محل تبلیغات شما

درباره این که حضرت زهرا (علیها سلام الله) حقیقت شب قدر است» تفسیرهای مختلفی شده است که برایم قانع‌کننده نیستند. تفسیر من این است:

۱- مقدرات سرنوشت جمعی، مهمتر از تعیین سرنوشت فردی است؛ پس حقیقت شب قدر»، یعنی چیزی که مربوط به سرنوشت جمعی انسانها است. 

۲- در شب قدر، سرنوشت سالانه افراد براساس معیارهایی تعیین و مقدر میشود؛ مهمترین این معیارها، نحوه مواجهه با خود شب قدر و جدی گرفتن و حق شناسی و قدر دانستن آن شب است. 

۳- سرنوشت و تقدیر امت اسلامی هم براساس معیارهایی تعیین میشود که مهمترین آنها، نحوه مواجهه با حضرت زهرا و نظرات و مشی او است (درود خدا بر او). ایشان، لیله قدر امت است و تا زمانی که امت، برخورد خود با ایشان را تصحیح نکند، بخت بدی دارد. یک قلم این بدبختیها، هزار ماه» (دقیقا ۱۰۰۰ ماه) حکومت بنی امیه بود که پیامد نگه نداشتن حرمت لیله قدر توسط امت بود. 

۴- هر چه نحوه رفتار با لیله قدر در میان امت، بهبود یابد و حرم و حریم او و فرزندان صالحش بیشتر حفظ شود، بخت امت رو به بهبود میرود. و سرانجام، حتی اگر از پس گذر هزاران ماه باشد، موضع و رویکرد جهان اسلام به مشی آن حضرت، کاملا اصلاح خواهد شد و در نتیجه، امت خوشبخت خواهد شد؛ یعنی امر»، که همانا حاکمیت و اقتدار کامل است، در اختیار فرزند او قرار خواهد گرفت. 

۵- البته همیشه اقلیتی در جهان اسلام بوده اند و هستند که شب قدر امت را قدردان اند و به جای همه مسلمین مشغول عذرخواهی عملی از این لیله قدر هستند و به وسیله تلاش و مجاهدت در رکاب فرزندان ادامه دهنده مشی آن حضرت، مواجهه خود با ایشان را اصلاح کرده اند. پس تا مطلع فجر»، سلام» که نصرت الهی است بر امت (حداقل بخشهایی از امت) ادامه خواهد داشت. 

قدم شصت و هفتم: شهادت سردار از این زاویه

قدم شصت و ششم: تقاطع افتضاحات

ابراز محبت به حضرت ختمی‌مرتبت

قدر ,امت ,شب ,سرنوشت ,لیله ,نحوه ,شب قدر ,لیله قدر ,آن حضرت، ,مواجهه با ,مشی آن ,براساس معیارهایی تعیین

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها